Bouw jij aan je eigen pensioen?

Dat is verstandig. Dan kan je straks echt van je pensioen gaan genieten. Wat belangrijk is bij het opbouwen van je eigen, aanvullende pensioen is het rendement. Want door de lage rente blijft het rendement van veel polissen achter. Daarom stappen steeds meer mensen over naar JOUW Pensioen. Want bij JOUW wordt je geld belegd in aandelen en obligaties. En dat geeft uitzicht op meer groei.

* JOUW Pensioen is een initiatief van Wijs & van Oostveen Fund Management. Aangezien JOUW Pensioen meerdere beleggingsopties kent, kan je hier naast het essentiële-informatiedocument tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bij JOUW Pensioen wordt je geld belegd. Dat betekent dat je uitzicht hebt op meer rendement dan de huidige rente. Maar je loopt ook het risico dat je kapitaal minder waard wordt. Jouw Pensioen is dan ook alleen geschikt voor mensen die zich dit risico kunnen permitteren.

Bekijk hier hoeveel transfer-premie er voor jou klaar ligt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interview met John van den Brom

Heb jij al meer dan

€20.000,- opgebouwd?

We vragen om je e-mailadres en je telefoonnummer zodat je in de toekomst, als je eventueel een overstap maakt, jouw premie eenvoudig kunt claimen. Wij beloven dat we jouw gegevens niet doorgeven aan derden.

Voorbeeld transferpremie

Je hebt opgebouwd:

Je leeftijd is:

Dan is je transferpremie:

Tussen de €30.000 en €40.000

54 jaar

€700,-

Je hebt opgebouwd:

Tussen de €30.000 en €40.000

Je leeftijd is:

54 jaar

Dan is je transferpremie:

€700,-

Bekijk hier hoeveel transferpremie er voor jou klaar ligt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door het versturen van jouw gegevens verleen je JOUW en met haar verbonden ondernemingen in de financiële sector toestemming om je te informeren over onze producten en diensten. Zolang dat voor marketingdoeleinden van belang is, worden jouw gegevens bewaard. Als je hiertegen bezwaar hebt, kan je een e-mail sturen naar info@jouw-pensioen.nl. Je hebt het recht een verzoek in te dienen om inzage van en rectificatie of wissing van jouw persoonsgegevens en je hebt het recht een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

Het is Jouw geld

Vandaar ook onze naam. Het geld staat op jouw eigen naam, op je eigen rekening. En dat is belangrijk. Als je bijvoorbeeld zou komen te overlijden dan gaat jouw kapitaal voor 100% over naar jouw nabestaanden.

Je transferpremie ontvang je zodra jouw storting(en) (minimaal € 20.000,-) is (zijn) bijgeboekt op je rekening. Voorwaarde is wel dat je minimaal 1 jaar klant bij JOUW Pensioen bent. Deze actie geldt alleen voor mensen die een opbouwende lijfrente hebben en die niet ouder zijn dan 65 jaar.