fbpx
Wij krijgen een 8.2 van onze klanten*

Bereken je opbouwende lijfrente

Veel gebruikers van deze rekentool hebben ontdekt dat beleggen van je lijfrentekapitaal uitzicht biedt op mogelijk meer lijfrente. Neem de proef op de som en ontdek welk rendement jij kan maken!

Met onze rekentool kun je direct berekenen hoeveel je lijfrente kan opleveren. Veel gebruikers van deze rekentool hebben ontdekt dat beleggen van je lijfrentekapitaal uitzicht biedt op mogelijk meer lijfrente. Neem de proef op de som en ontdek welk rendement jij kan maken!

  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Na je berekening ontvang je van ons per Whatsapp bericht. Zo kunnen we je helpen met eventuele vragen en een toelichting geven op de berekening.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Dit is een reclame. Voor JOUW Lijfrente is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Lijfrente meerdere beleggingsopties kent, kun je aanvullend op het essentiële-informatiedocument hier tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belangrijk om te weten is dat de uitkeringen bij JOUW Lijfrente variabel zijn, afhankelijk van het beursklimaat. De uitkeringen bij de verzekeraars zijn vast. Voor mensen die financieel afhankelijk zijn van het aanvullende pensioen is JOUW Lijfrente dan ook niet geschikt. Echter, als je in de positie verkeert dat je het risico van variabele uitkeringen kunt dragen, dan biedt JOUW Lijfrente een zeer interessant alternatief.