Scroll om meer te lezen

Meer lijfrente

Je hebt een mooi lijfrentekapitaal opgebouwd. En nu is het moment gekomen om je lijfrente te laten uitkeren. Er zijn heel wat partijen die dat graag voor je regelen. Kijk maar eens op internet. Maar als je goed kijkt dan zal je zien dat ze bijna allemaal hetzelfde doen. Ze stallen jouw kapitaal op rente en keren je periodiek een aanvullend inkomen uit.

Dat kan ook anders

Niet voor iedereen

Door je kapitaal te gaan beleggen loop je natuurlijk een beleggingsrisico. Onze lijfrenteproducten zijn dan ook alleen geschikt voor mensen die zich kunnen permitteren dit risico te lopen.

Je lijfrentekapitaal wordt belegd

Op termijn geeft het beleggen van je geld uitzicht op meer rendement dan dat je het op rente plaatst.

Geen collectief, het is jouw geld

Het is en het blijft jouw geld. Dat is bij ons het belangrijkste uitgangspunt.

Bij overlijden is je kapitaal voor je nabestaanden

Het is jouw geld. En als jij komt te overlijden dan verdwijnt het geld niet in de diepe zakken van een verzekeraar, maar gaat het voor 100% naar de nabestaanden. Hoe is dat in jouw situatie geregeld? Vind het uit en upload je polis.

Beleggen of niet. Wat is het verschil?

Stel, je hebt een kapitaal van € 50.000,-. En je wilt gedurende 10 jaar elke maand een uitkering. Met een neutraal beleggingsprofiel is bij JOUW het totaal van de verwachte uitkeringen over die 10 jaar € 56.520,-, uitgaande van een gematigd scenario. Ga je naar een verzekeraar dan zal je gemiddeld uitkomen op een totaal van € 50.701,-. Een verschil van maar liefst € 5.819,-.

Belangrijk om te weten is dat de uitkeringen bij JOUW variabel zijn, afhankelijk van het beursklimaat. De uitkeringen bij de verzekeraars zijn vast. Voor mensen die financieel afhankelijk zijn van het aanvullende pensioen is JOUW dan ook niet geschikt. Echter, als je in de positie verkeert dat je het risico van variabele uitkeringen kunt dragen, dan biedt JOUW, zoals je hierboven ziet, een zeer interessant alternatief.

Jouw beleggingsprofiel

Bij ons heb je de keuze uit 3 beleggingsprofielen: defensief, neutraal en offensief. Met het defensieve profiel beleg je voor 60% in het W&O Europees Obligatiefonds en voor 40% in het W&O Europees Aandelenfonds. Met het neutrale profiel beleg je voor 40% in het W&O Europees Obligatiefonds en voor 60% in het W&O Europees Aandelenfonds. En met het offensieve profiel beleg je voor 100% in het W&O Europees Aandelenfonds.

Als je klant wordt bij ons dan krijg je een persoonlijke inlogpagina. En daarmee kan je de ontwikkeling van je kapitaal op de voet volgen.

Bekijk onze beleggingsfondsen

De beleggingsfondsen bezitten een open-end karakter en zijn geregistreerd zijn bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

* Voor JOUW Pensioen is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Pensioen meerdere beleggingsopties kent, kan je aanvullend op het essentiële-informatiedocument onderaan deze pagina onder ‘Documenten’ tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Maak een berekening

En ontdek hoe groot het verschil is.

Kosten

Je belegt in de beleggingsfondsen van Wijs & van Oostveen Fund Management. JOUW is een handelsnaam van Wijs & van Oostveen Fund Management. Het openen van een rekening is bij JOUW helemaal gratis. De aankoopkosten van de beleggingsfondsen zijn 0,5%. De beheervergoeding varieert van 0,8% tot 1% per jaar en de jaarlijkse rekeningkosten bedragen € 33,- (deze houden verband met een persoonlijke financiële safe). Deze laatste twee vergoedingen worden door de fondsen betaald. Alle kosten vind je in het prospectus.

Het is en blijft jouw lijfrentekapitaal

Bij ons verdwijnt jouw lijfrentekapitaal niet in een collectief. Het blijft jouw geld. En dat biedt voordelen. Stel je komt te overlijden. Dan gaat je kapitaal voor 100% naar je erfgenamen en het verdwijnt niet in de diepe zakken van een verzekeringsmaatschappij.

Zekerheid

Je geld is veilig. Als wij failliet zouden gaan heeft dat geen consequenties voor jou. Jouw geld is belegd in beleggingsfondsen, en die staan veilig geparkeerd bij de Kas Bank, een speciale bewaarbank.

Documenten

Haal meer uit je lijfrente

Verzekeraars stallen jouw kapitaal op rente. Bij ons kan je kiezen voor beleggen. En dat geeft uitzicht op meer lijfrente. Benieuwd naar het verschil?

Overstappen naar JOUW?

Heb je een lijfrentekapitaal opgebouwd? En wil je dit kapitaal laten uitkeren? Dat zouden we heel leuk vinden. En dat kan heel eenvoudig.

Of bel ons op 020 638 82 26

Starten met JOUW.

Wil je starten bij JOUW? Dat is mooi! Bereken dan eerst je lijfrente-uitkering en vraag daarna direct een rekening aan.