fbpx
Wij krijgen een 8.2 van onze klanten*

Bereken nu zelf

Bereken je verwachte rendement

Het blijft altijd jouw geld

Wat gebeurt er met je opgebouwde kapitaal wanneer je voor je pensioendatum komt te overlijden? Is het wel echt jouw geld?

Bij veel lijfrentes vervalt een deel van het kapitaal aan de bank of verzekeraar als je komt te overlijden voor je pensioendatum. Dit is zo opgenomen in de voorwaarden. Maar bij JOUW gaat je kapitaal voor 100% naar je erfgenamen. Wel zo eerlijk. Het is én blijft immers jouw geld.

Wil je weten hoe dat in jouw situatie is geregeld? Wij pluizen graag je polis helemaal uit. Kosteloos en natuurlijk zonder verdere verplichtingen. Klik hier voor een polisbeoordeling.

Service

Korting op je belasting

Beleggen van je lijfrentekapitaal

Beleggingsmix en de procentuele verdeling over beleggingsfondsen

Bekijk onze beleggingsfondsen

* Dit is een reclame. Voor JOUW Lijfrente is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Lijfrente meerdere beleggingsopties kent, kun je aanvullend op het essentiële-informatiedocument hier tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belangrijk om te weten is dat de uitkeringen bij JOUW Lijfrente variabel zijn, afhankelijk van het beursklimaat. De uitkeringen bij de verzekeraars zijn vast. Voor mensen die financieel afhankelijk zijn van het aanvullende pensioen is JOUW Lijfrente dan ook niet geschikt. Je hebt namelijk uitzicht op meer rendement dan de huidige rente. Maar je loopt ook het risico dat je kapitaal minder waard wordt. Echter, als je in de positie verkeert dat je het risico van variabele uitkeringen kunt dragen, dan biedt JOUW Lijfrente een zeer interessant alternatief.

Ga nu zelf aan de slag en bereken jouw lijfrente

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga nu zelf aan de slag en bereken jouw lijfrente

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.