Maak je wel voldoende rendement?

Je bent al bezig met het opbouwen van een extra kapitaal voor als je straks met pensioen gaat. De hoeveelheid kapitaal waarover je straks beschikt, hangt voor een groot deel af van het rendement. Jammer genoeg blijft het rendement op dit soort polissen vaak achter. En dát wil je natuurlijk niet!

Bij JOUW Pensioen kan je je kapitaal optimaal beleggen. Zo heb je vaak zicht op meer rendement.

Bereken jouw rendement

Veel gebruikers van deze rekentool hebben ontdekt dat ze (veel) meer rendement kunnen maken dan bij een bank.

Bij overlijden

Heb je je wel eens afgevraagd wat er met je kapitaal gebeurt als je voor het bereiken van je AOW-leeftijd komt te overlijden? In veel gevallen gaat niet je hele kapitaal over naar je erfgenamen. Een deel vervalt dan, zoals opgenomen in de polisvoorwaarden, aan de verzekeringsmaatschappij of bank. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Bij JOUW Pensioen blijft jouw geld altijd jóuw geld. Kom je te overlijden, dan gaat jouw opgebouwde kapitaal over op je erfgenamen. Dat is wel zo eerlijk!

Maak een transfer naar JOUW Pensioen

Over JOUW Pensioen

Jouw beleggingsprofiel

Bij ons heb je de keuze uit drie beleggingsprofielen:

  • Defensief: Je belegt voor 60% in het W&O Europees Obligatiefonds en voor 40% in het W&O Europees Aandelenfonds.
  • Neutraal: Je belegt voor 40% in het W&O Europees Obligatiefonds en voor 60% in het W&O Europees Aandelenfonds.
  • Offensief: Je belegt voor 100% in het W&O Europees Aandelenfonds.

Word je klant bij ons? Dan krijg je een persoonlijke inlogpagina. Op deze pagina volg je de ontwikkeling van je kapitaal op de voet.

De beleggingsfondsen bezitten een open-end karakter en zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

Ga nu zelf aan de slag en bereken jouw rendement

Je bouwt al extra kapitaal op voor later. Prima dus. Maar blijft het rendement niet achter?

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* JOUW Pensioen is een initiatief van Wijs & van Oostveen Fund Management. Aangezien JOUW Pensioen meerdere beleggingsopties kent, kan je hier naast het essentiële-informatiedocument tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bij JOUW Pensioen wordt je geld belegd. Dat betekent dat je uitzicht hebt op meer rendement dan de huidige rente. Maar je loopt ook het risico dat je kapitaal minder waard wordt. JOUW Pensioen is dan ook alleen geschikt voor mensen die zich dit risico kunnen permitteren.

Over JOUW Pensioen

Je zit nergens aan vast

Of je nu elke maand, elk kwartaal of elk jaar wilt inleggen: bij JOUW Pensioen mag je dat zelf bepalen. Regelmatig inleggen is verstandig, maar hoeft niet. Bovendien kun je op ieder moment overstappen naar een andere aanbieder. Vrijheid blijheid dus.

Kosten

Je belegt in de beleggingsfondsen van Wijs & van Oostveen Fund Management. JOUW Pensioen is een handelsnaam van Wijs & van Oostveen Fund Management.

Het openen van een rekening bij ons is helemaal gratis. De aankoopkosten van de beleggingsfondsen zijn 0,5%. De beheervergoeding varieert van 0,8% tot 1% per jaar. Deze laatste vergoeding wordt door de fondsen betaald.

Alle kosten vind je in het prospectus.

Zekerheid

Je geld is bij ons veilig. Als wij failliet zouden gaan heeft dat geen consequenties voor jou. Jouw geld is belegd in beleggingsfondsen, en die staan veilig geparkeerd bij de Kas Bank, een speciale bewaarbank.

Bij overlijden

Stel, je komt te overlijden voordat je met pensioen gaat. Wat gebeurt er dan met jouw lijfrentekapitaal? Het komt vaak voor dat niet je hele kapitaal overgaat naar je erfgenamen. Een deel vervalt dan aan de verzekeringsmaatschappij of bank. Dit is opgenomen in de polisvoorwaarden. Maar bij JOUW Pensioen gaat je kapitaal voor 100% naar je erfgenamen. Het is én blijft immers jouw geld.

Benieuwd hoe dat in jouw situatie is geregeld? Upload je polis, dan zoeken wij het voor uit!

Overstappen naar JOUW Pensioen?

Bouw je al een lijfrente op? En wil je overstappen naar JOUW Pensioen? Dat kan heel eenvoudig.