fbpx
Wij krijgen een 8.2 van onze klanten*

Bereken nu zelf

De meest genoemde redenen om over te stappen naar JOUW

  1. Kans op betere rendementen
  2. Het blijft altijd jouw geld
  3. Betere service

1. Kans op betere rendementen

Niet voor iedereen

2. Het blijft altijd jouw geld

3. Betere service

Overstapservice

Fiscale regels uitkerende lijfrente

Beleggen met je lijfrentekapitaal


* Voor JOUW Lijfrente is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Lijfrente meerdere beleggingsopties kent, kun je aanvullend op het essentiële-informatiedocument hier tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belangrijk om te weten is dat de uitkeringen bij JOUW Lijfrente variabel zijn, afhankelijk van het beursklimaat. De uitkeringen bij de verzekeraars zijn vast. Voor mensen die financieel afhankelijk zijn van het aanvullende pensioen is JOUW Lijfrente dan ook niet geschikt. Je hebt namelijk uitzicht op meer rendement dan de huidige rente. Maar je loopt ook het risico dat je kapitaal minder waard wordt. Echter, als je in de positie verkeert dat je het risico van variabele uitkeringen kunt dragen, dan biedt JOUW Lijfrente een zeer interessant alternatief.

Ga nu zelf aan de slag en bereken jouw lijfrente

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga nu zelf aan de slag en bereken jouw lijfrente

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over JOUW

Je zit nergens aan vast

Of je nu elke maand, elk kwartaal of elk jaar wilt inleggen: bij JOUW mag je dat zelf bepalen. Regelmatig inleggen is verstandig, maar hoeft niet. Bovendien kun je op ieder moment overstappen naar een andere aanbieder. Vrijheid blijheid dus.

Kosten

JOUW Lijfrente aanvragen is helemaal gratis. De aankoopkosten van de beleggingsfondsen zijn 0,5%. De beheervergoeding varieert van 0,7% tot 1% per jaar. Indien je belegt in andere beleggingsfondsen dan het W&O Europees Aandelenfonds en het W&O Europees Obligatiefonds gelden andere tarieven. Wil je een gedetailleerd overzicht van alle kosten binnen JOUW? Lees dan het prospectus, Essentiële-informatiedocument (Eid) en de Essentiële beleggersinformatie (EBI) van de betreffende fondsen. Deze documenten vind je hier.

Documenten

Op deze pagina vind je de documenten die van belang zijn bij JOUW Lijfrente en de betreffende beleggingsfondsen.

Zekerheid

Als wij failliet zouden gaan, heeft dat geen consequenties voor jou. Als je gebruikmaakt van onze dienstverlening, wordt jouw geld belegd in beleggingsfondsen. De financiële instrumenten binnen deze beleggingsfondsen worden bewaard door een speciale bank, CACEIS Bank S.A., Netherlands Branch (voorheen KAS BANK N.V.).

Bij overlijden

Wat gebeurt er met je lijfrentekapitaal als je voor of tijdens het pensioen komt te overlijden? Het komt vaak voor dat bij overlijden niet je hele kapitaal overgaat naar je erfgenamen. Een deel vervalt dan aan de bank of verzekeringsmaatschappij. Dit is zo opgenomen in de polisvoorwaarden. Maar bij JOUW gaat je kapitaal voor 100% naar je erfgenamen. Het is én blijft immers jouw geld.

Benieuwd hoe dat in jouw situatie is geregeld? Upload je polis, dan zoeken wij het voor uit!