Scroll om meer te lezen

Jouw rendement en jouw geld

Je bent al bezig met het opbouwen van een extra kapitaal voor als je straks met pensioen gaat. Over hoeveel kapitaal je straks kan beschikken wordt voor een belangrijk deel bepaald door het rendement. Echter, vaak blijft het rendement op dit soort polissen achter. En dat wil je natuurlijk niet.

En heb je je wel eens afgevraagd wat er met je kapitaal gebeurt als je voor het bereiken van je AOW-leeftijd komt te overlijden? In veel gevallen belandt jouw kapitaal dan in de diepe zakken van een verzekeraar. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wil je weten of jouw polis qua rendement niet achter blijft? En wil je weten wat er met jouw geld gebeurt als je komt te overlijden? Onze naam zegt het al. Bij ons blijft jouw geld altijd jouw geld. En kom je te overlijden dan gaat jouw opgebouwde kapitaal over op je erfgenamen. Dat is wel zo eerlijk.

Check je polis

Wil je weten of jouw polis qua rendement niet achter blijft? En wil je weten wat er met jouw geld gebeurt als je komt te overlijden? Check dan je polis. Als je wilt kunnen wij dat voor je doen. Wij hebben mensen in dienst die dat dagelijks doen.

Als je wilt overstappen dan gaan wij dat voor je regelen. Je hebt er geen omkijken naar. Maar je wilt natuurlijk ook weten hoe het opbouwen van een mooi lijfrentekapitaal bij JOUW gaat. Nou, dat lees je hieronder. En als je liever wilt bellen kan dat natuurlijk ook: 020 – 638 82 26. Tijdens kantooruren zit ons team voor je klaar.

Jouw belastingvoordeel

Maak je nu gebruik om je inleg fiscaal af te trekken? Bij JOUW kan dat natuurlijk ook. Elk jaar ontvang je van ons een overzicht met onder meer het door jouw ingelegde bedrag. Dit overzicht kan je gebruiken voor je belastingaangifte om zo te profiteren van het belastingvoordeel. Wil je berekenen wat het maximale belastingvoordeel is? Daarvoor kan je gebruikmaken van het tooltje hiernaast.

Bereken je maximale belastingvoordeel

3 beleggingsprofielen 

Bij ons wordt je geld niet op een renterekening geplaatst. Want je kan je natuurlijk afvragen of dat nog wel interessant is bij de huidige lage rente. Het geld dat je opzij legt voor je lijfrente wordt belegd. In aandelen en obligaties. Zo krijgt je kapitaal de ruimte om lekker te groeien. Met je opgebouwde lijfrentekapitaal koop je later een aanvullend pensioen.

Jouw beleggingsprofiel

Bij ons heb je de keuze uit 3 beleggingsprofielen: defensief, neutraal en offensief. Met het defensieve profiel beleg je voor 60% in het W&O Europees Obligatiefonds en voor 40% in het W&O Europees Aandelenfonds. Met het neutrale profiel beleg je voor 40% in het W&O Europees Obligatiefonds en voor 60% in het W&O Europees Aandelenfonds. En met het offensieve profiel beleg je voor 100% in het W&O Europees Aandelenfonds.

Als je klant wordt bij ons dan krijg je een persoonlijke inlogpagina. En daarmee kan je de ontwikkeling van je kapitaal op de voet volgen.

Bekijk onze beleggingsfondsen

Met het tooltje hiernaast kan je berekenen hoeveel rendement jouw kapitaal kan opbrengen

De beleggingsfondsen bezitten een open-end karakter en zijn geregistreerd zijn bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

* Voor JOUW Pensioen is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Pensioen meerdere beleggingsopties kent, kan je aanvullend op het essentiële-informatiedocument onderaan deze pagina onder ‘Documenten’ tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Ga nu zelf aan de slag en bereken jouw eigen lijfrente

Je zit nergens aan vast

Als je wilt mag je elke maand, kwartaal of jaar inleggen. Regelmatig inleggen is verstandig. Maar het hoeft niet, als het bijvoorbeeld niet goed uitkomt. En ben je niet tevreden over ons dan kan je altijd overstappen naar een andere aanbieder. Vrijheid blijheid dus.

Zekerheid

Je geld is veilig. Als wij failliet zouden gaan heeft dat geen consequenties voor jou. Jouw geld is belegd in beleggingsfondsen, en die staan veilig geparkeerd bij de Kas Bank, een speciale bewaarbank.

Kosten

Je belegt in de beleggingsfondsen van Wijs & van Oostveen Fund Management. JOUW is een handelsnaam van Wijs & van Oostveen Fund Management. Het openen van een rekening is bij JOUW helemaal gratis. De aankoopkosten van de beleggingsfondsen zijn 0,5%. De beheervergoeding varieert van 0,8% tot 1% per jaar en de jaarlijkse rekeningkosten bedragen
€ 33,- (deze houden verband met een persoonlijke financiële safe). Deze laatste twee vergoedingen worden door de fondsen betaald. Alle kosten vind je in het prospectus.

Bij overlijden

We hopen het niet, maar stel je komt te overlijden voordat je met pensioen gaat. Dan gaat jouw kapitaal voor 100% over naar je erfgenamen. Het verdwijnt dus niet in de diepe zakken van een verzekeringsmaatschappij. Het is immers jouw geld. Hoe is dat in jouw situatie geregeld? Vind het uit en upload je polis.

Overstappen naar JOUW?

Bouw je al een lijfrente op? En wil je overstappen naar ons? Dat zouden we heel leuk vinden. En dat kan heel eenvoudig.