fbpx
Wij krijgen een 8.2 van onze klanten*

Het is en blijft jouw geld

Stel, je komt te overlijden voordat je met pensioen gaat. Wat gebeurt er dan met jouw lijfrentekapitaal? In veel gevallen gaat niet je hele kapitaal over naar je erfgenamen. Een deel vervalt dan aan de verzekeringsmaatschappij of bank. Dit is opgenomen in de polisvoorwaarden. Maar bij JOUW gaat je kapitaal voor 100% naar je erfgenamen. Het is én blijft immers jouw geld.

En mocht er met ons iets gebeuren (wat we niet verwachten, want we zijn een zeer gezond bedrijf), is het goed om te weten dat de financiële instrumenten binnen de beleggingsfondsen, waarin jouw geld wordt belegd, worden bewaard door een speciale bank, CACEIS Bank S.A., Netherlands Branch (voorheen KAS BANK N.V.). In het ergste geval dat wij failliet gaan, heeft dat dus geen gevolgen voor jou.

Lijfrente opbouwen

Bij JOUW kun je aan de slag om jouw eigen lijfrente op te bouwen. Iedereen weet dat het ontzettend belangrijk is om pensioen op te bouwen. Neem het heft in eigen handen en beleg je kapitaal voor later. JOUW helpt je hier graag bij. Wil je meer weten? Onze deskundige medewerkers staan je direct te woord.

Lijfrente uitkeren

Je lijfrente beleggen

* Dit is een reclame. Voor JOUW Lijfrente is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Lijfrente meerdere beleggingsopties kent, kan je aanvullend op het essentiële-informatiedocument onderaan deze pagina onder ‘Documenten’ tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belangrijk om te weten is dat de uitkeringen bij JOUW Lijfrente variabel zijn, afhankelijk van het beursklimaat. De uitkeringen bij de verzekeraars zijn vast. Voor mensen die financieel afhankelijk zijn van het aanvullende pensioen is JOUW Lijfrente dan ook niet geschikt. Je hebt namelijk uitzicht op meer rendement dan de huidige rente. Maar je loopt ook het risico dat je kapitaal minder waard wordt. Echter, als je in de positie verkeert dat je het risico van variabele uitkeringen kunt dragen, dan biedt JOUW Lijfrente een zeer interessant alternatief.