Over JOUW Pensioen

Bij JOUW Pensioen geloven wij niet in het collectief. Wij geloven in jou en in jouw eigen keuzes. Vandaar ook onze naam. Bij ons blijft jouw geld ook echt jóuw geld.

Jouw geld, JOUW Pensioen

Stel, je komt te overlijden voordat je pensioen gaat. Wat gebeurt er dan met jouw lijfrentekapitaal? In veel gevallen gaat niet je hele kapitaal over naar je erfgenamen. Een deel vervalt dan aan de verzekeringsmaatschappij of bank. Dit is opgenomen in de polisvoorwaarden. Maar bij JOUW Pensioen gaat je kapitaal voor 100% naar je erfgenamen. Het is én blijft immers jouw geld.

En mocht er met ons iets gebeuren (wat we niet verwachten, want we zijn een zeer gezond bedrijf), is het goed om te weten dat de beleggingsfondsen veilig geparkeerd staan bij de Kas Bank. Dit is een speciale bewaarbank. In het ergste geval dat wij failliet gaan, heeft dat dus geen gevolgen voor jou.

Lijfrente opbouwen

Bij JOUW Pensioen kun je aan de slag om jouw eigen lijfrente op te bouwen. Iedereen weet dat het ontzettend belangrijk is om pensioen op te bouwen voor later. JOUW Pensioen helpt je hier graag bij.

Lijfrente uitkeren

Ook kun je bij JOUW Pensioen terecht om je opgebouwde lijfrentekapitaal om te zetten in een lijfrente-uitkering.

Je lijfrente beleggen

Wij geloven dat beleggen, zeker op langere termijn, (veel) meer oplevert dan de huidige lage rente. Daarom kan je bij JOUW Pensioen je geld beleggen in een aantal solide beleggingsfondsen. Dat geeft je kapitaal de ruimte om verder te groeien.

Heb je interesse of wil je graag meer weten over JOUW Pensioen? Neem contact met ons op! Wij lichten onze diensten graag verder toe in een persoonlijk gesprek.