Jouw lijfrente uitkeren

Veel gebruikers van deze rekentool hebben ontdekt dat ze (veel) meer rendement kunnen maken dan bij een verzekeraar of bank waar het kapitaal op rente geplaatst wordt. En meer rendement resulteert in hogere uitkeringen! Door te beleggen loop je natuurlijk een beleggingsrisico. Onze lijfrenteproducten zijn dan ook alleen geschikt voor mensen die zich kunnen permitteren dit risico te lopen.

Bereken nu jouw
lijfrentekapitaal

Bij JOUW Pensioen kun je je kapitaal beleggen. En dát biedt zicht op meer lijfrente. Hoeveel meer? Dat kun je nu zelf berekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* JOUW Pensioen is een initiatief van Wijs & van Oostveen Fund Management. Aangezien JOUW Pensioen meerdere beleggingsopties kent, kan je hier naast het essentiële-informatiedocument tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bij JOUW Pensioen wordt je geld belegd. Dat betekent dat je uitzicht hebt op meer rendement dan de huidige rente. Maar je loopt ook het risico dat je kapitaal minder waard wordt. Jouw Pensioen is dan ook alleen geschikt voor mensen die zich dit risico kunnen permitteren.