fbpx
Wij krijgen een 8.2 van onze klanten*

Bereken nu zelf

JOUW geld blijft van jou

Bij JOUW blijft jouw geld ook echt jouw geld. Dat klinkt logisch, maar toch is JOUW één van de weinige aanbieders waar dit het geval is.

Veilig

Kiezen voor JOUW is kiezen voor optimale veiligheid. Jouw geld wordt belegd in effecten. Bij een eventueel faillissement van de bank zijn jouw effecten veilig.

Beleggingsmogelijkheden

Beleggen biedt uitzicht op een aantrekkelijker rendement dan rente. Dit kan ervoor zorgen dat je van meer lijfrente geniet. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor beleggen? Neem contact op.

Echte service

Heb je een vraag of assistentie nodig? Bij ons krijg je geen ellenlange keuzemenu’s, maar direct iemand aan de lijn met verstand van zaken. Want we zijn er immers voor jou.

Gemak

We houden alles zo gemakkelijk mogelijk. Zowel het openen van jouw eigen lijfrenterekening als het volgen van de waardeontwikkeling van jouw kapitaal.

* Dit is een reclame. Voor JOUW Lijfrente is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Lijfrente meerdere beleggingsopties kent, kun je aanvullend op het essentiële-informatiedocument hier tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belangrijk om te weten is dat de uitkeringen bij JOUW Lijfrente variabel zijn, afhankelijk van het beursklimaat. De uitkeringen bij de verzekeraars zijn vast. Voor mensen die financieel afhankelijk zijn van het aanvullende pensioen is JOUW Lijfrente dan ook niet geschikt. Je hebt namelijk uitzicht op meer rendement dan de huidige rente. Maar je loopt ook het risico dat je kapitaal minder waard wordt. Echter, als je in de positie verkeert dat je het risico van variabele uitkeringen kunt dragen, dan biedt JOUW Lijfrente een zeer interessant alternatief.

Lijfrentekapitaal berekenen

Bij JOUW kan je je lijfrentekapitaal beleggen. En dat biedt uitzicht op meer lijfrente.
Hoeveel meer? Bereken het nu zelf.

  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Na je berekening ontvang je van ons per Whatsapp bericht. Zo kunnen we je helpen met eventuele vragen en een toelichting geven op de berekening.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga nu zelf aan de slag en bereken jouw lijfrente

  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Na je berekening ontvang je van ons per Whatsapp bericht. Zo kunnen we je helpen met eventuele vragen en een toelichting geven op de berekening.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.