Bereken nu zelf

Het kan duizenden euro’s schelen

Je eigen extra pensioen opbouwen. Ja, dat is een goede beslissing. Wat daarbij wel belangrijk is, is het rendement. In de praktijk blijkt dat heel wat polissen maar een zeer mager rendement hebben. En dat kan straks, als je met pensioen gaat, duizenden, en in sommige gevallen, tienduizenden euro’s schelen.

Maak nu je eigen berekening

Bij JOUW heb je de mogelijkheid om jouw kapitaal optimaal te laten renderen. Bereken nu zelf hoe dat er in jouw situatie uit kan zien.

Is het wel jouw geld?

Meer informatie over onze aanpak

Wil je graag meer weten over JOUW? Lees meer over onze aanpak. Of neem contact met ons op: 020 – 638 82 26

* Voor JOUW Pensioen is een essentiële-informatiedocument opgesteld, welke je hier kan downloaden. Aangezien JOUW Pensioen meerdere beleggingsopties kent, kun je aanvullend op het essentiële-informatiedocument hier tevens het prospectus en de essentiële beleggersinformatie-documenten van de beleggingsfondsen downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees deze documenten voordat je het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kan je hier terecht. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belangrijk om te weten is dat de uitkeringen bij JOUW Pensioen variabel zijn, afhankelijk van het beursklimaat. De uitkeringen bij de verzekeraars zijn vast. Voor mensen die financieel afhankelijk zijn van het aanvullende pensioen is JOUW Pensioen dan ook niet geschikt. Echter, als je in de positie verkeert dat je het risico van variabele uitkeringen kunt dragen, dan biedt JOUW Pensioen een zeer interessant alternatief.

Uitzicht op meer rendement?

Bij JOUW kun je je kapitaal beleggen. En dát biedt zicht op meer lijfrente. Hoeveel meer? Dat kun je nu zelf berekenen.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over JOUW

Je zit nergens aan vast

Of je nu elke maand, elk kwartaal of elk jaar wilt inleggen: bij JOUW mag je dat zelf bepalen. Regelmatig inleggen is verstandig, maar hoeft niet. Bovendien kun je op ieder moment overstappen naar een andere aanbieder. Vrijheid blijheid dus.

Kosten

Het openen van een rekening bij ons is helemaal gratis. De aankoopkosten van de beleggingsfondsen zijn 0,5%. De beheervergoeding varieert van 0,8% tot 1% per jaar. Deze laatste vergoeding wordt door de fondsen betaald.

Alle kosten vind je in het prospectus.

Zekerheid

Als wij failliet zouden gaan, heeft dat geen consequenties voor jou. Als je gebruikmaakt van onze dienstverlening, wordt jouw geld belegd in beleggingsfondsen. De financiële instrumenten binnen deze beleggingsfondsen worden bewaard door een speciale bank, de KAS BANK.

Bij overlijden

Stel, je komt te overlijden voordat je met pensioen gaat. Wat gebeurt er dan met jouw lijfrentekapitaal? Het komt vaak voor dat niet je hele kapitaal overgaat naar je erfgenamen. Een deel vervalt dan aan de verzekeringsmaatschappij of bank. Dit is opgenomen in de polisvoorwaarden. Maar bij JOUW gaat je kapitaal voor 100% naar je erfgenamen. Het is én blijft immers jouw geld.

Benieuwd hoe dat in jouw situatie is geregeld? Upload je polis, dan zoeken wij het voor uit!