Haal meer uit je lijfrente

Je hebt een mooi kapitaal opgebouwd en nu is het moment aangebroken om je lijfrente te laten uitkeren. Er zijn heel wat partijen die dat graag voor je regelen, maar als je goed kijkt, zie je dat ze bijna allemaal hetzelfde doen. Ze zetten jouw geld weg tegen rente en keren je periodiek een aanvullend inkomen uit.

Dat kan ook anders

De rente is historisch laag en dus kan je je afvragen of het wegzetten van je kapitaal op rente nu wel zo interessant is. De overheid ziet dat ook en daarom mag je met jouw uitkerende lijfrente doorbeleggen. JOUW Lijfrente is één van de weinige partijen waar dat ook kan, in obligaties en aandelen. Dat geeft je kapitaal de mogelijkheid om verder te groeien. En dat kan resulteren in meer lijfrente.

Benieuwd hoeveel jouw huidige lijfrente kan opleveren als je het onderbrengt bij JOUW Lijfrente? Bereken het met onze handige rekentool! In één oogopslag zie je hoeveel jouw kapitaal kan groeien.

Wil je jouw lijfrente onderbrengen bij ons? Bel ons dan op 020 – 638 82 26 of stuur een mail naar info@jouw-pensioen.nl.

Afspraak via video gesprek

Wil je vrijblijvend een video gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier. Wij nemen graag de tijd voor je om alle vragen te beantwoorden op een tijdstip dat het jou uitkomt. Dat kan via Teams, Meet, Zoom, etc.