Het is jouw lijfrente, niet van het collectief

Bij ons kan je terecht om je lijfrentekapitaal uit te laten keren. Maar je kan bij ons ook aan de slag om je eigen lijfrente op te bouwen.

Lijfrente berekenen: zoveel kan jouw lijfrente opleveren

Veel aanbieders zetten jouw geld op rente. Je kan je afvragen of dat met de huidige lage rente wel zo interessant is. Bij JOUW kan je je geld beleggen. En dat geeft uitzicht op meer lijfrentekapitaal.

Bereken met onze rekentool hoeveel jouw lijfrente kan opleveren als je bij ons gaat beleggen.

Waar we je nog meer mee van dienst kunnen zijn

  • Gouden handdruk
  • Stakingswinst
  • ODV
  • Stamrecht BV

Over JOUW

Bij JOUW geloven wij niet in het collectief. Wij geloven in jou en in jouw eigen keuzes. Vandaar ook onze naam. Bij ons blijft jouw geld ook echt jóuw geld.

Maak net als John
een transfer naar
JOUW

John van den Brom, ex-international en coach

Overstappen

Zorg dat jouw geld ook jouw geld blijft

Je bouwt al aan een extra kapitaal voor als je straks met pensioen gaat, maar je wilt natuurlijk wel dat jouw geld ook daadwerkelijk jouw geld blijft. Maak de overstap naar JOUW.

Lijfrente uitkeren

Beleggen met jouw lijfrente: haal meer uit jouw kapitaal.

Veel aanbieders zetten jouw geld op rente. Bij JOUW kun je je geld beleggen. En dat geeft uitzicht op meer lijfrentekapitaal.

Nieuws

Nieuwe steunmaatregelen

Het coronavirus vlamt weer op en daarmee houdt ook de negatieve impact ervan op de economie en onze banen aan. Al vóór de nu gevreesde tweede golf kwam het Nederlandse kabinet weer – na de eerdere noodpakketten – met een nieuw steunpakket voor ondernemers en werkenden. Het nieuwe pakket loopt tot in 2021.

De financiële huishouding in 2021

Wat gaat er voor onze financiële huishouding veranderen door de kabinetsplannen voor 2021? In vogelvlucht de belangrijkste veranderingen.

Let op schulden bij erfenis

Los van het mogelijke verdriet om het overlijden van een naaste is er ook nog de ‘kwestie’ van de nalatenschap. Doorgaans zal een erfenis financieel wel iets brengen. Maar soms zijn er meer schulden dan bezittingen. Degene die erft wil natuurlijk niet worden geconfronteerd met een hoge schuldenlast, bijvoorbeeld als gevolg van een hoge hypotheek, belastingschuld of bedrijfsschuld. Daarom is er wettelijk de mogelijkheid een erfenis te verwerpen of te aanvaarden onder voorbehoud, ook wel beneficiair aanvaarden genoemd. Bij de laatste mogelijkheid moet je wel goed opletten dat je geen dingen verkeerd doet.